Category Archives: Новини

Лазерна стоматологія – найсучасніший метод безпечного лікування

Використання лазера в стоматології – прорив сучасної медицини. У далекому минулому залишаються хворобливі методи лікування пародонту і слизової оболонки порожнини рота. На їх зміну приходять методики, головною метою яких є не тільки ефективне лікування, а й комфорт пацієнта.

Як відбувається процес лікування?

Лазер є високоточний інструмент, який впливає на пошкоджену ділянку за допомогою променя спрямованої енергії. Потужність такої енергії регулюється лікарем в залежності від цілей процедури. Для цілей безпеки лікар і пацієнт використовують спеціальні окуляри або захисні екрани. Точність напрямку променя дозволяє не зачіпати здорові тканини і клітини, і добиватися максимального результату лікування за кілька хвилин. Оброблювана лазером поверхню тканини незначно нагрівається, тому в момент маніпуляції тканини охолоджуються водою. Лазерна терапія в стоматології має настільки позитивний ефект лікування різних захворювань, що аналогів їй в медицині ще не існує.

Переваги лікування з використанням лазера

  1. Безболісність – вплив лазера на тканину ніяк не відчувається пацієнтом. З цієї причини, наприклад, лазерне лікування ясен вважається найбільш ефективним в порівнянні з традиційними методами.
  2. Можливість проводити лікування без анестезії. Використання лазера найбільш актуально для тих, хто страждає різного роду алергіями, в тому числі на лікарські засоби.
  3. Лазерне лікування зубів запобігає виникненню рецидивів або інших захворювань на ділянці лікування. Бактерії і пошкоджені клітини видаляються настільки якісно, ​​що після лікування тривалий час зберігається антибактеріальний ефект, що не дозволяють захворювань розвиватися.
  4. Дуже швидкий період відновлення. Лазерне лікування ясен проводиться безкровно, при контакті лазера з тканиною пошкоджені капіляри моментально запечатуються, не залишається рубців і не виникає кровоточивість.
  5. Стерильність процедури. З порожниною рота і пошкодженими ділянками в ній не відбувається контакту будь-яких інструментів, тільки променя енергії. Тому занесення будь-якої інфекції виключено абсолютно.
  6. Комфорт пацієнта під час процедури. Лазер не відтворює звуків, не створює вібрацій і не викликає ніяких відчуттів у пацієнта. При цьому процедура зазвичай триває кілька хвилин. Лікування доставить тільки задоволення від отриманого результату.

Лазерна стоматологія в даний час є неодмінним супутником практично всіх напрямків в стоматології. Гламсмайл – центр стоматології в Києві проводить всі види лікування зубів і ясен лазером. Ми пропонуємо не тільки лазерне лікування зубів, але і відбілювання зубів за допомогою лазера, хірургічні операції, підготовку до імплантації і багато іншого. Звернення за лікуванням до наших висококваліфікованим фахівцям забезпечить вам неперевершений результат без будь-якого дискомфорту.

Професійна гігієна

Здорова усмішка – запорука не тільки вашої краси, але і здоров’я всього організму. Регулярна ретельна гігієна порожнини рота запобігає хворобам зубів і ясен, дозволяє усувати проблеми на початковому етапі їх розвитку, скорочує витрати на дороге лікування запущених процесів. Щоденного догляду в домашніх умовах мало, так як тільки професійна чистка зубів може видалити зубний камінь і відкладення на емалі зуба.

Естетична стоматологія в даний час має в своєму розпорядженні найсучаснішим методом чистки зубів – за допомогою ультразвуку. З моменту появи цей метод завоював довіру лікарів і пацієнтів, як найефективніший і безболісний.

Проводити ультразвукову чистку зубів можна навіть в період вагітності, так як метод є абсолютно безпечним. Для жінок в положенні це особливо важливо, тому що своєчасне видалення нальоту з зубів є запорукою не тільки матері, але і майбутньої дитини.

Технологія проведення ультразвукового чищення зубів

Для проведення чистки зубів лікар використовує спеціальний апарат – ультразвуковий скайлер. Хвилі, які він випускає, проникають в наліт і інші відкладення, зчищаючи їх. При цьому апарат налаштовується лікарем індивідуально. Для кожного пацієнта вибирається інтенсивність хвиль і ступінь їх проникнення в уражені нальотом ділянки зубів. Це дозволяє не зачіпати здорові тканини зуби.

Метод є безболісним, але лікар може застосувати анестезію в деяких випадках. Наприклад, якщо вплив ультразвуку необхідно під яснами або у пацієнта спостерігається особлива чутливість зубів.

На відміну від механічного чищення, при застосуванні ультразвуку пацієнт не відчуває ніяких больових відчуттів. Процедура триває зазвичай не більше однієї години. Після її закінчення зуби набувають абсолютно гладку поверхню, блиск і неперевершену чистоту.

Переваги ультразвукової чистки зубів

  1. Безболісність. На відміну від механічного чищення зубів абразивні матеріали не впливають на поверхню емалі, тому пацієнт не відчуває ніяких хворобливих відчуттів.
  2. Ефективність. Жодна інша методика не дозволяє настільки ефективно провести чистку зубів, як використання ультразвуку.
  3. Профілактика карієсу та інших захворювань. Професійне чищення зубів гарантує знищення та запобігання появи бактерій в ротовій порожнині, що призводять до виникнення захворювань не тільки ротової порожнини, але і всього організму в цілому.
  4. Повернення природної білизни емалі. Під час очищення поверхні зубів від нальоту і відкладень емаль стає більш білосніжною. Це можливо завдяки щадному впливу ультразвуку.
  5. Підвищення резистивности зубів. Чищення зубів ультразвуком перед проведенням інших процедур забезпечує більш жорстку зчеплення емалі з іншими матеріалами. Це необхідно, наприклад, при фторування або установці пломби.

Протипоказання до ультразвукової чищення зубів:

  • без застосування анестезії не рекомендований такий метод чищення тим, хто страждає гіперчутливістю зубів або має дуже запущені форми захворювань зубів або ясен;
  • не можна проводити чистку ультразвуком при алергічних реакціях на сіль, фтор, соду, анестетик і при деяких інших алергіях. Важливо про наявність будь-якої алергії повідомити про це лікаря перед проведенням процедури;
  • наявність імплантатів, брекетів або незнімних протезів може ускладнити процедуру або зробити її проведення неможливим. У таких випадках проведення чистки оцінюється лікарем індивідуально;
  • протипоказана чистка дітям і підліткам в період зміни прикусу.

Центр естетичної стоматології “GlamSmile” надає послугу з ультразвукової чищенні зубів на найвищому рівні. Наші лікарі проведуть процедуру на високотехнологічному обладнанні і дадуть поради з догляду за зубами. Здоров’я ваших зубів – наша турбота!

Ортодонтія в стоматології

Стоматолог ортодонт – фахівець, який займається виправленням зубощелепних аномалій. У сучасному світі послуги висококваліфікованих лікарів цієї спеціальності є особливо актуальними. Адже саме вони є творцями вашої рівною, сяючою, білозубою посмішки, яка служить гарантом успіху в житті і кар’єрі.

Природа не всіх нас нагородила рівними рядами зубів, щільно прилягають один до одного і утворюють ідеальний прикус. Стоматологія розвивалася довгі роки, щоб знайти нові способи вирівнювання зубів, які були б не тільки ефективними, але і комфортними для пацієнтів.

Виправлення прикусу – складний і суто індивідуальний процес. Для кожного пацієнта стоматолог ортодонт підбирає індивідуальний метод і технологію. Саме тому так важливо звертатися до фахівця найвищого рівня, здатному не тільки правильно провести лікування, але і спрогнозувати його результат максимально точно.
Вирівнювання зубів – не примха, а необхідність

Максимальний ефект щодо виправлення різних дефектів досягається в ранньому віці. Чим раніше у дитини буде діагностований неправильний прикус і вжиті заходи по його виправленню, тим легше буде проходити лікування. Відсутність лікування або невірна його тактика можуть привести до порушень дихання, розвитку мови і інших захворювань.

Всупереч поширеній думці, що виправлення прикусу – прерогатива тільки дітей, а для дорослих – це скоріше естетика, ніж лікування, варто відзначити, що неправильний прикус у дорослих також здатний викликати ряд серйозних захворювань організму. Саме тому не можна відкладати візит до стоматолога.
Вирівнювання зубів без брекетів

Найпоширенішими до недавнього часу методиками щодо виправлення зубощелепних дефектів були ті, в яких використовуються спеціальні металеві конструкції, які надають тиск на точно певні ділянки щелепи, буквально примушуючи зубної ряд приймати правильне положення. Медицина постійно розвивалася, пропонуючи все нові види Берекет-систем, що розрізняються не тільки за ступенем ефективності, а й за рівнем доставляються пацієнтові незручностей.

Вирівнювання зубів завжди асоціювалося з брекетами, їх не естетичністю, складністю приховати від оточуючих і необхідністю постійного ретельного догляду.

Самою останньою розробкою є методики, які виключають використання таких систем при перевершує ефективності. До них можна віднести:

  • установку пластини з жорстких полімерів на небо;
  • трейнери;
  • капи;
  • елайнери;
  • еластопозіціонери;
  • люмініри;
  • вініри;
  • зубні коронки та інші технології.

Гламсмайл – центр стоматології в Києві надає всі види ортодонтичних послуг. Наші лікарі мають колосальний досвід по лікуванню різних зубощелепних аномалій, в тому числі і самих складних випадків. Для кожного пацієнта підбирається індивідуальне лікування при гарантії чудового результату по створенню вашої чарівної, а головне – здорової усмішки.

Естетична стоматологія

У сучасному світі здорова посмішка з рівними білосніжними зубами означає успіх в кар’єрі та особистому житті. Для її створення використовується естетична стоматологія – напрямок, схоже з пластичною хірургією для тіла. На Заході естетика зубів давно користується величезною популярністю. І зараз у вас є можливість знайти сліпучу посмішку в Києві за світовими технологіями, але за доступними цінами.

Усунення недосконалостей, відбілювання зубів для створення голлівудської усмішки або навіть повне виправлення прикусу – завдання, з якими успішно справляється естетична медицина.

Центр естетичної стоматології в Києві “GlamSmile” проводить повний спектр послуг в цій області за допомогою високотехнологічного обладнання, що дозволяє добитися справді чарівної посмішки.
Проведені нашим центром процедури:

  • Реставрація зубів. Від природи не всім дано рівні, красиві зуби, щільно прилягають один до одного і мають однаковий розмір. З віком зуби теж змінюються, вони зношуються, піддаються негативному впливу або пошкоджуються в результаті захворювань. У подібних випадках пацієнту необхідна естетична реставрація зубів. В ході такої операції пошкоджений зуб наводиться в такий стан, що його неможливо відрізнити від здорового. При цьому повністю відновлюються його функції, а тому зуб буде абсолютно природним, а не штучною заміною.
  • Відбілювання зубів. Білозуба посмішка – ознака здоров’я і успішності. Для того, щоб досягти максимальної білизни зубів використовуються різні методи – лазерне відбілювання, фотовибілювання і інші.
  • Чистка зубів. Професійне регулярне очищення ротової порожнини у стоматолога – запорука здоров’я всього організму людини. У домашніх умовах неможливо домогтися максимального видалення бактерій і нальоту у важкодоступних місцях.
  • Установка вінірів. Дана процедура забезпечує абсолютно рівні, білосніжні зуби. Вініри виготовляються з порцеляни за зліпком зубів пацієнта. Для початку лікар дбайливо видаляє найтонший шар з верхньої поверхні зуба, потім накладає індивідуально виготовлені вініри. При збереженні власних зубів ви отримуєте абсолютно нову посмішку.
  • Установка брекетів. Система брекетів встановлюється на тривалий час для виправлення прикусу. Брекети можуть бути знімними або незнімними. Тривалість носіння таких пристосувань окупається ідеально рівними зубами і правильним прикусом.
  • Прикраса зубів. Для додання зовнішнім виглядом індивідуальності і особливого шарму в один або кілька зубів можна прикрасити дорогоцінним або напівдорогоцінним камінням. Процедура є безпечною, а при бажанні прикраса можна видалити в будь-який момент.

Центр естетичної стоматології в Києві “GlamSmile” проводить всі види естетичних операцій. Наші висококваліфіковані фахівці застосовують найпередовіші технології естетичної медицини. Ми можемо запропонувати не тільки лікування будь-яких захворювань зубів і порожнини рота, але і проведення будь-якої операції по створенню вашої чарівної посмішки на найвищому рівні і за доступними цінами.